Hiss-Craft söker en Arbetsledare med placering i Täby

Hiss-Craft i Sverige AB är ett svenskt företag etablerat 2007. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt!

Nu söker vi en Arbetsledare med placering i Täby
Som Arbetsledare hos Hiss-Craft kommer du ha hand om ett härligt gäng tekniker där du kommer att fördela jobben och leda gruppen. Tjänsten innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära och stödjer VD och innebär mycket kontakter både inom organisationen och med kunder och leverantörer.

Om tjänsten
Som arbetsledare är din främsta uppgift att skapa laganda, motivera och ge möjlighet till utveckling samtidigt som du fokuserar på kundens behov och upprätthåller en god service och kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda och fördela arbetsuppgifter inom egna arbetsgruppen
  • Äga kundansvaret inför och under alla entreprenader
  • Kontinuerligt följa upp status på alla projekt
  • Ihop med sälj sköta tidsplaneringen
  • Vara behjälplig med materialbeställningar
  • Hålla utvecklingssamtal och lönesamtal med sin arbetsgrupp
  • Se till att rutiner för gruppen upprätthålls såsom arbetsmiljö mm.
  • Löpande ekonomisk uppföljning av projekt

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som arbetsledare och/eller har relevant utbildning. Du är kundorienterad, självgående, lösningsorienterad och bidrar gärna med egna idéer. Som ledare har du förmågan att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos bolagets medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar dem att nå gemensamma mål.

Du är engagerad i ditt jobb och tar gärna på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer.
Som person är du positiv, serviceinriktad och stresstålig.

Du har god datorvana och en förmåga att planera och arbeta strukturerat samt har ett intresse för ekonomi och tycker att det är stimulerande att göra goda affärer. Du behöver även ha god språkkunskap inom svenska och engelska. Meriterande är god teknisk kunskap samt om du har erfarenhet av hissbranschen.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal. Bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Att bli en del av Sveriges största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus. Arbete inom företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Ansökan
Intresserad? Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval! Ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@motum.se senast den 15 december 2019.

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster

 

Hiss-Craft är en del av Motum-koncernen. MOTUM är Sverige största oberoende hisskoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår ITK, Hissgruppen, Nordisk Hiss , Uppsala Lyftservice, Hisscentralen,Vinga Hiss, Östgöta Portservice, Hiss-Craft, Motum Hiss Syd och Motum Port i Mälardalen.

Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.